Heeft u nog (oude) APS negatieven?

Vaak blijven deze ergens onder in een la liggen en kunt u zo uw kostbare herinneringen niet meer delen met rest van de familie. Ook zijn de foto’s onderhevig aan kwaliteitsverlies.

Door uw APS negatieven te laten digitaliseren creëert u direct een veilige back-up van deze dierbare herinneringen. Tevens kunt u ze als digitale afbeeldingen, via de mail of social media, eenvoudig delen met familie, vrienden en/of kennissen. Daarnaast kunt u met deze digitale afbeeldingen een prachtig nieuw (digitaal)fotoboek maken, ideaal als u meerdere kinderen heeft.

Wij kunnen uw APS negatieven professioneel voor u inscannen. Alle opnames op een rolletje worden ingescand. De rolletjes aanleveren in de APS rolletjes (dus niet de opnames eruit halen!)

Prijzen

Hieronder een overzicht van de tarieven die wij hanteren.

Wij hanteren geen minimum aantal dia’s/negatieven/foto’s per opdracht. Wel hanteren wel eenmalig per opdracht instelkosten voor het overzetten van dit type materiaal.

Alle prijzen zijn inclusief 21% BTW.

APS Negatieven (16x30mm)

Aantal foto’s (prijs per foto) 2000DPI (3MP) 3000DPI (6MP) 4000DPI (11MP)
1-199 foto’s € 0,39 € 0,47 € 0,78
200-499 foto’s € 0,34 € 0,42 € 0,68
500 of meer foto’s € 0,29 € 0,37 € 0,58
Omschrijving per opdracht
Instelkosten per overzetopdracht dia’s / negatieven / foto’s € 7,50
USB-stick/harde schijf/SSD
U kunt deze zelf ook aanleveren
Zie webwinkel
Aps negatives in rol

Techniek

Advanced Photo System (APS) negatieven op strook (met een formaat van 16x30mm) zitten altijd in de cassettes waarin ze ook in het fototoestel zaten. De APS rolletjes bestaan in lengtes van 15, 25 en 40 afbeeldingen. Onze scanner opent de cassette, rolt de film automatisch de scanner in, scant deze, rolt het weer op en sluit de cassette. In alle gevallen worden de foto’s op kleur, belichting, stof en krasjes gecorrigeerd.

De negatieven worden omgezet naar digitale (positieve) foto’s. 

Veelgestelde Vragen – APS negatieven digitaliseren

Kan ik ook een proefscan aanvragen?

Ja dat kan. Vraag hier uw gratis proefscan aan.

Meer vragen?

Laat het ons weten via het contactformulier