Heeft u nog (oude) CD’s?

Wat ook veel voorkomt is dat u een grote verzameling CD’s heeft en u wilt deze CD’s kunnen afspelen of op uw telefoon of mediacenter. Deze CD’s kunnen wij dan overzetten (ook wel rippen genoemd) naar bijvoorbeeld .MP3 / Flac bestanden.

Met name zelfgebrandde CD’s of DVD’s gaan in de praktijk niet lang mee. We maken regelmatig mee dat we dit soort schijfjes binnen krijgen die nog geen 10 jaar geleden zijn gebrand en nu al niet meer in te lezen zijn. Wacht daarom niet te lang met het overzetten van deze schijven!

Prijzen

Alle prijzen zijn inclusief 21% BTW en onder voorbehoud.

De prijzen zijn inclusief:

  • Op datadrager (USB/harddisk) plaatsen
  • Via internet beschikbaar maken (via persoonlijke link)
Type 1 stuk 2-4 stuks 5-9 stuks 10-39 stuks 40 of meer stuks
CD € 16,50 € 9,75 € 7,50 € 6,00 Vraag offerte aan
DVD € 16,50 € 9,75 € 7,50 € 6,00 Vraag offerte aan
miniDVD € 16,50 € 9,75 € 7,50 € 6,00 Vraag offerte aan

 

Opties Prijs
Harde schijf / SSD / USB stick Zie actuele prijzen in onze webwinkel

Werkwijze

De aangeleverde schijven worden 1 op 1 overgezet naar moderne media zoals een harde schijf, SSD, USB-stick. Wij kunnen de bestanden ook (gratis) beschikbaar maken via internet.

Indien gewenst kunnen we als optie dataconversie uitvoeren waar mogelijk. Bijvoorbeeld bij dvd’s kunnen we de oude MPEG2 bestanden (VIDEO_TS map) overzetten naar het moderne H.264 formaat dat op vrijwel alle apparatuur afspeelbaar is.

Veelgestelde Vragen – CD / DVD digitaliseren

Bij het kopiëren van grote bestanden krijg ik een foutmelding

Wat meestal het probleem is als er een groot video-bestand niet gekopiërd kan worden is dat het bestandssysteem van de harddisk of USB-stick nog in FAT32 staat. Bestanden die groter zijn dan 4GB kunnen niet worden opgeslagen op een FAT32 volume. Het formatteren van de flash drive in het exFAT of NTFS bestandsysteem zal dit probleem oplossen. Meer info hierover vind u:

Meer vragen?

Laat het ons weten via het contactformulier