Tarieven      Contact      Openingstijden      Bestellen      Over ons      Nieuws      Referenties

Vacatures

2019-09-05 We hebben op dit moment de volgende vacature:

Medewerker digitalisatie beeld en geluid

Het werk op onze digitalisatieafdeling bestaat voornamelijk uit het digitaliseren van (oud) beeld en geluidsmateriaal.

De werkzaamheden binnen het digitaliseren zijn o.a.:
- preparatie van beeld en geluidsmateriaal voor digitalisatie (o.a. rubriceren, schoonmaken, repareren)
- digitaliseren
- nabewerking / montage.
- eindproduct gereed maken (CD, DVD, BluRay, computer bestanden, etc)
- eindcontrole

We werken op dit moment met onder andere de volgende formaten: Films 8mm, 16mm, dia’s, foto’s, negatieven, video (betamax, digibeta, digital8, DV, DVCAM, hi8, HDV, MicroMV, minidv, SVHS, betamax, Umatic, VCR, VHS, video 2000, etc), Bluray, DVD, CD, audio (A-track, vinyl, audio cassette, DAT, DCC, minidisc, geluidsbanden, microcassette).

Je komt in een hecht team te werken in een modern multimedia bedrijf, met uitzicht op het Wilhelminakanaal, aan de rand van de wijk de Reeshof in Tilburg. Hier wordt de brug geslagen tussen het verleden en de toekomst. Beeld en geluidsmateriaal worden met de best mogelijke apparatuur overgezet en nabewerkt op krachtige werkstations.

Tevens bieden wij een persoonlijk ontwikkelplan en doorgroei naar andere functies binnen ons bedrijf, zoals product ontwikkelaar 3D printen of reparateur beelden en geluidapparatuur. Belangrijk in onze organisatie is dat wij continu als team onze processen verbeteren om zo aan de top te blijven in geleverde kwaliteit en efficiëntie (zelfverbeterende organisatie).

Functie eisen:

Heel veel specifieke werkzaamheden worden geleerd door training on the job. We verwachten van een kandidaat niet dat alle alle benodigde kennis paraat is, maar wel de wil om continue te blijven leren.

U kunt reageren op de vacature door contact op te nemen met L.S. van Eck - de Looff, tel nr: 013-5715148 of via ons contactformulier.

Acquisitie is niet gewenst bij deze vacature.