Wij repareren

  • diaprojectoren
  • filmprojectoren 8mm / 16mm
  • filmviewers

Enkele veel voorkomende problemen

  • Gebroken of uitgerekte snaren.
  • Defecte lamp of lampvoet.
  • Vastgelopen motor.
  • Elektronisch defect (bv. een defecte transistor, zekering, condensator of elco).
  • Grijper afstelling niet goed.
  • Vaste snoer eraan zetten (bv. de aansluitkabel ontbreekt).

Langsbrengen en opsturen

U kunt uw projector bij ons langsbrengen en ophalen.

Ook kunt u de projector opsturen. U kunt dit zelf doen, echter ook bieden wij een haal- en brengservice. U hoeft dan niet de deur uit, uw projector wordt dan thuis opgehaald en na reparatie teruggestuurd.

Zie uitgebreide informatie over het opsturen op de bestelpagina.

Voor vragen, bel ons, of gebruik ons contactformulier.

Tarieven

Omschrijving Prijs
Onderzoekskosten film projector € 25,00
Onderzoekskosten dia projector € 25,00
Werkplaatstarief (per uur) € 45,00

Indien u de reparatie niet laat uitvoeren, maar in plaats daarvan uw oude projector inruilt en een andere projector uit ons assortiment neemt hoeft u geen onderzoekskosten te betalen. Zie daarvoor onze beschikbare filmprojectoren.

Alle prijzen zijn inclusief 21% BTW en onder voorbehoud.

Werkwijze

Voordat wij een reparatie uitvoeren doen wij vooronderzoek. De kosten daarvan worden bij een reparatie verrekend. Door het vooronderzoek zijn we in staat u een kostenschatting te geven van reparatie.

Het is natuurlijk altijd mogelijk dat er meer defect is dan uit het onderzoek is gebleken. Wordt de kostenschatting overschreden, dan informeren wij u en overleggen over het vervolg van de reparatie.

Onderdelen/3D printen

Wij hebben een uitgebreid assortiment van onderdelen beschikbaar voor reparaties aan diaprojectoren en filmprojectoren. Het komt echter steeds vaker voor dat we bepaalde onderdelen niet meer kunnen bijbestellen. Gelukkig hebben we de expertise in huis om met behulp van 3D printtechnieken deze onderdelen te produceren. Deze 3D geprinte onderdelen verkopen we ook in onze webwinkel.

Ook maken we in opdracht steeds vaker 3D geprinte onderdelen (zoals reserve onderdelen SAAB, clipjes, dopjes, tandwielen, etc.). In het Digital Movie Magazine van oktober 2015 staat een interessant artikel hierover!

Voorwaarden

Op al onze reparaties geven wij 2 maanden garantie.

Als er na 2 maanden, na diverse herinneringen via telefoon en/of mail van ons, niet betaald is of de apparaten niet zijn opgehaald gaan wij er van uit dat u geen prijs meer stelt op het apparaat/apparaten en worden deze eigendom van Van Eck Video Services.

Veelgestelde Vragen – Reparatie van projectoren

No FAQs Found

Meer vragen?

Laat het ons weten via het contactformulier

AlgemeenDigitaliserenReparatieWebwinkel